Слава 1сусу Христу! -Нав1ки слава!

Ольга Назарова 4
Ні Україні, ні Росії, ні жодній людині
 Слава не належить - тільки лиш Христу.
 Усвідомить всі ми із вами повинні
 Божу ось цю істину вічну і просту.

 Всі ми Богом створені по Його подобі,
 Всі ми від Адама створені були.
 Вічний Бог бажає, щоб усі народи
 У любові, злагоді і в мирі жили.

 Війни, землетруси, голоди і мори-
 Все це через наші діється гріхи.
 Розбрат, невдоволення, сльози, гнів і горе,
 Люди, один одному несемо це ми!

 Гітлери і Сталіни й їм подібні образи
 Часто проявляються в багатьох із нас.
 Ми ж з тобою, друже мій, вічним Богом обрані
 Щиро прославляти Його повсякчас.

 Блуд, розпуста, ненависть, подружня невірність,
 Підлість і лукавство, здирство і обман-
 Все оце принижує Бога й нашу гідність,
 Все це нам нав'язує підлий сатана.

 Ті, що в 45-му були побратимами,
 Нищать один одного в безглуздій війні.
 Україно рідная, будеш тоді вільною,
 Коли на коліна станемо всі ми.

 Перед Богом праведним в щирім покаянії
 За всі нами скоєні й предками гріхи-
 У ці дні непевнії і в ці дні останнії
 Від всіх бід непроханих може Бог спасти.

 Війна сорок п'ятого надала нам гарного
 Урока: Німеччина через стільки літ
 Попросила в Господа і в людини кожної
 Прощення, що стільки принесла всім бід.

 Примирімось з Господом, односельці милії!
 Примирись із Господом, Україно вся!
 Бог війну припинить враз, Бог всіх нас помилує,
 Якщо будем славити Господа Христа.