Моя батьк1вщина

Ольга Назарова 4
Моя Україна (очима дитини)

 В синьому небі пташина,
 В лузі червона калина,
 Вербиця в задумі над ставом
 І рідні мої тато й мама,

 Усміхнені братик й сестричка
 Маленька моя, невеличка,
 Бабусі й дідусь, прабабуся,
 Родина моя й мої друзі,

 Сонечко тепло-ласкаве,
 Пухнасті хмаринки над ставом,
 Росинки неначе перлини
 І ключ в вишині журавлиний,

 В траві при дорозі ромашки
 Й маленькі трудяги-мурашки,
 Зайчатко сіреньке у лісі
 Й сіренький горобчик у стрісі-

 Оце вся моя Україна,
 Що мова її солов'їна,
 Співуча і щедро-багата,
 І люди у праці завзяті.

 Хай мир і любов розквітають,
 Хай люди Творця прославляють,
 Щоб кожній сім'ї і родині
 Жилося без сліз в Україні,

 Щоб брат не вбивав більше брата,
 Гіркої не мали щоб втрати.
 Хай в Бозі всі будем єдині
 Й щасливі в моїй Україні!