Шукайте Божого лиця

Ольга Назарова 4
 Шукайте Божого лиця -
 Лиш Він єдина допомога.
 Спішіть в молитві до Творця -
 Він є і Правда, і Дорога.

 Покиньте різні манівці.
 Шукайте Бога, Його правду.
 Трима Він Всесвіт у руці,
 В Його руках всесильна влада.

 Йому можливе геть усе!
 Навалу зможе зупинити
 Страшну Господь. Він мир несе,
 Коли ми будемо чинити

 Лиш Його волю - не свою.
 Як кожний прИйде в покаянні
 В усіх гріхах своїх в жалЮ
 І пробуватиме в навчанні

 Покорі, вірності Христу,
 У Божих заповідях вічних,
 Віллє Бог в серце чистоту
 І удалить тривогу, відчай;

 З'єднає Бог і захід, схід,
 І північ, південь України...
 Усі до Господа спішіть-
 Бог всемогутній і всесильний.

 Схилім коліна і серця,
 Схилімо голови низенько
 Й попросим прощення в Творця,
 Щоб Він зберіг Вкраїну-неньку

 Від розбрату, кровопролИття,
 Насилля, поділу, розрухи;
 Дасть світле, нове нам життя
 І в кожне серце Свого Духа

 Святого, Який нас навчить
 Сім'ю, державу будувати.
 Давайте Бога кожну мить
 За все просить і прославляти!