Не хочу

Михаил Данихленко
Не хочу, що би ти знов була комусь чужою
І не хочу, щоб із сумнівом дивилась в майбуття.
Я хочу, щоб в житті була сама собою
І щоб колись розквітли почуття.

Не хочу, що би знов розтанули надії,
Не хочу, що б ти знов не знала що робити.
Я хочу, щоб завжди світило сонце
І не було питань - як далі тобі жити!

І не хочу, що би ти була не впевнена в собі.
Не хочу, що б не спалось серед ночі.
Не хочу долі тяжкої тобі.
Не хочу бачити сумні, красиві очі...

Гадаю, ти так само, теж цього не хочеш.