Минуло

Олександр Мачула
Учора ти моя,
сьогодні ти для всіх.
Учора ми сім‘я,
сьогодні лише сміх…

У душу зазирну,
там тільки пустота.
Тебе не поверну,
куди ж поділась та?!

Яку я покохав,
обожнював її.
Усе життя шукав,
усі літа свої.

Та минула любов,
розвіялась як дим.
Не закипає кров,
як був я молодим.

Пішли у небуття
в коханні зізнання.
Тепер моє життя
одна лиш маячня.

Та місце це святе
порожнім не буває.
Розплата за все те
на тебе теж чекає.

На небо подивлюсь,
зажмурю свої очі.
Уже не повернусь
і бачити не хочу.

13.05.2016