Вiдпусти повнiстю

Юля Дереко
У тебе немає совісті,-
ти - пустий.
Я не твоя - повністю,-

Відпусти.

Для чого ті дзвінки телефонні ?-
не в радості,
а в смутку нетолерантності.

Не дзвони, не пиши, лиш забудь,
у тебе немає совісті.
Не так як-небудь,-
ти відпусти повністю.

Відпусти і забудь.