***

Татьяна Скаковская
КОЛИ ЗДАЄТЬСЯ ВОНО Є І ВОДНОЧАС НЕМАЄ

Чому пишу..не знаю я...
І знову ця знайома тема
Коли здається воно є,
І водночас немає
Колись було чи не було..?
Таке приємне, та пройшло..
Здається вчора...та в душі
Тривога десь на глибині
Чому так? Скажеш ти мені?
Чому приходиш уві сні?.....
Ми там радіємо як діти,
Немає смутку,пахнуть квіти...
В обіймах пристрасті...пробач....
Але це правда і хоч плач
А вранці зовсім все не те
Немає квітів, і тебе....
Думки заполоняють серце
Навіщо, ти скажи, усе це?
Є щось таке, що не вмирає....
Коли здається воно є і водночас немає....