ОНА

Аврора Миром
Не успела побыть я ангелом,
Так, не буду и демоницею.
Бог дал силы остаться женщиной,
Откровенно испуганной птицею.
И пугаюсь я мыслей разности…
Словно в чувствах своих раздетая
И в любовь убегаю от праздности,
Без оглядки в ту жизнь запретную.


ВОНА
Я не встигла побути янголом,
Тож не можу бути і відьмою.
Надано мені бути жінкою
Полохливо відверто ніжною.
І лякатись думками рясними
В пишноті почуттів оголених.
Від кохання несамовитого,
В диких хащах буття обмоленою.
© Copyright: Аврора Миром 2016