Надiя

Маслов Владимир
                Надія Савченко бореться за істину,
                а де істина – там Бог.
                Філарет
 
Ти вільна духом у "тюрмі народів",
де звикли не завважувати ґрат
і стійло бідне мати за свободу
в імперії "покірливих телят".               

У голосі твоєму Україна               
(ота, що не сховати у мішку!) –   
як нами усвідомлена причина               
тримати перст на спусковім гачку. 

Хоч білими нитками шите діло
не схвалює спільнота світова,
обіцяне – обіцяним лишилось,
і свічка у долоні оплива...