Когда Мой Ум Вдруг Стал Ненужен?

Андрей Российский
Когда мой ум вдруг стал ненужен? -
Когда трудом учились выживать.
Шли умирать, и слепо, и послушно.
Что ж, зомби ум живой не нужен... ,
Лишь плоть, чтоб было что покушать.
Ведь в разложении так сложно размышлять.





WHEN MY MIND SUDDENLY BECAME UNCLAIMED?

BY ANDREY RUSSIAN

When my mind suddenly became unclaimed? -
When working learned to survive.
They went to die, obedient and blind.
Well, zombies doesn't need a mind alive...,
Only the flesh, for something to eat.
Cause in corruption it is so difficult to think.