Не намагайся подобатись

Мила Курбатова
Не намагайся подобатись, будь собою.
Не поринай в емоції з головою.
Дозволь собі бути ніжною, це прекрасно.
І все буде природно, просто з часом.
Якщо в душі затишшя, це так чудово.
Коли про нього думаєш - очі долу.
Побуду у гармонії з своїм серцем
Поки воно в тональності твоїх терцій.
15.04.2016