Сулейман Стальский

Салим Герейбеков
ЦIуръадешра цуния
Жявле дакIудугьубил…
Лезгинта поэзия
Барес хьулчи бихьибил…

Ита-иша вашуле,
Девлекебтис узибил…
Ямандеш кедиуле,
УркIи кьакьабукIибил.

Къархъубегъуна чIечIай,
Назмуртера лукIибил…
Урухарес дуруй гъай,
ХIисабизе хIайсибил.

Цайри Стальский Сулейман.
Гомер гъаясил векла
ГIямру дугьуб жан таман…
УркIецIи бугьаб вегIла.