Дихаю весною

Светлана Маярчак Крыжановская
ДИХАЮ ВЕСНОЮ

Таке повітря - лиш весною -
Духмяне,  з запахом дощу!
Я закриваю очі і вдихаю
На повні груди матінку-Весну.

12.05.2016

Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький

ID: 665916


дата надходження: 14.05.2016 19:26:12
© автор: Світлана Крижановська