***

Владимир Кушарев-Вода
 
   Быццё чырвонай ружай коціцца,
     і сам здаецца вывучыў малюнак я,
          У зорках много сумневаў,
             Але адзіная чарга...


        ...  Трымаць і гаварыць,
           Што неба значнае,
              Што будзе летні збор...
                Што буде выхад значны,
                што расквіце чароўны двор..