Коли верхи можуть, але не хочуть

Олександр Мачула
Ситуація з призначенням Юрія Луценка на посаду Генерального прокурора яскраво продемонструвала наявність усіх можливостей для проведення політичних і економічних реформ в Україні та повну відсутність бажання в цьому з боку можновладців.

15.05.2016