Колискова

Елена Тей
Люлі, люлі
Прилетіли гулі,
Сіли на віконце,
Заховали сонце.
Ніч прийшла до ранку -
Спати до сніданку.

         Люлі, люлі
         Прилетіли гулі.

Люлі, люлі
Прилетіли гулі.
Місяць погукали,
Зорі розсипали.
Ніч темна до ранку -
Спати до сніданку.

         Люлі, люлі
         Прилетіли гулі.

Люлі, люлі
Прилетіли гулі.
Сіли на подвір'я,
Залишили пір'я,
Пір'я залишили -
Сонце розбудили.


         Люлі, люлі
         Полетіли гулі,
         Сіли на тополю,
         Щоб спочити вволю...