синус

Ли Ливерморий
мої формули хочуть бути
твоїми цитатами.
мій Клапейрон хоче бути
твоїм Бахом.
мої синуси хочуть бути
твоїми датами.
моя стіна прагне бути
твоїм дахом.

я прагну бути
тобі філософом.
я прагну бути
тобі поетом.
я,
підстановочним способом,
підкорюю тебе
своїм сонетом.

а ти продовжуєш бути
символістом,
а ти продовжуєш читати
свого Бодлера.
а ти, у стилі імпресіонізму,
створюєш навколо мене
земну атмосферу.