На курорт

Ласточка Твоя
На курорт кум мій куму
відправив відпочити.
Ввечері зібрались ми
футбол подивитись.
Взяли пляшок з двадцять пива,
бутиль самогону
сіли поруч на дивані почали "розмову"
А на ранок,мамо ж мила,голова тріщала,
хто там виграв,хто програв
ми з кумом не знали.
Вирішили твердо більше самогон не пити,
краще будем на суху ми футбол дивитись.