Кондитер-лицемiр

Олександр Мачула
Який же ступінь лицемірства треба мати,
щоб у суді цинічно заявляти –
не здійснюють агресію у нас російські сили!
Чию ж ми армію в Донбасі зупинили?!..

А хто віджав до цього в України Крим
і хто такі зелені чоловічки,
що влаштували там озброєний екстрим,
лиш попердньо познімавши „лички“.

Бо шоколаднику не вигідна війна,
в цей час він із агресором торгує.
Йому мов рідна матінка вона,
на горі і крові народу він існує.

15.05.2016

Джерела інформації: