Картинка ада

Любовь Иващенко-Сизых
                Х   Х   Х
   
                - А мы попробовали срама леденец -
                Но - где его начало и конец ?


Собрав со всего света шваль,
Связав из панчо - задов нам печаль,
Они, как Менгеле, глузують...

Чи чуєш, боже, вільний козопас?

Картинка ада: алкомолодиця
Речет мне: " Время задавиться
Старухам!" А киоск пасут
Те, что убили и убьют..."

И ті, що осягають паліндроми,
Мені здаються чи граблі, чи гноми,
А ті, що за грабунок кров лили,
Десь, адський трунок кладовищ пили...