Своjeчасне попередження

Олександр Мачула
Я заблукав колись у лісі,
негода, вітер свище.
Періщить дощ немов по стрісі,
в болоті чоботища.

Замерз, промок до кісточок,
зубами маршів граю.
Голодний, ніби той вовчок,
пливу по-пояс гаєм.

Іду четвертий день підряд,
не хочеться вже жити,
і тут мене зігрів плакат –
„Багаття не палити!“

15.05.2016