Моя Украина

Алёна Мищанчук
Україно,ти моя кохана!
І чому така на серці рана..
Ти єдина в світі,моя рідна!
Бути переможнецею гідна!

Не принесли щастя на долонях
Натерпілась смутку від сторонніх..
Хочу,щоб розквітла й ожила ти!
Кожен повернувсь до своєй хати!

Люди добрі, щирі і відкриті
Та душею ми талановиті.
Гідні миру,щастя та признання..
Кожен бережіть своє кохання!

Та цінуймо миті ми щасливі
І людей,що очі нам відкрили..
Й найдорожче серцю показали,
В Перемогу вірити сказали!!