Ми не можемо н1кого втратити

Горбатюк Надежда
Ми не можемо нікого з вами втратити,
Загубити на шляху до неба.
Сам Господь нагадує про брата нам
Чи сестру, котрим підтримка треба.

Ми не можемо...Точніше - не повинні!
Нам дійти усім без втрат потрібно
До небес святих духовно-зрілими,
А Господь відкриє нам обійми.

Запитає, як ми переймалися,
Турбувались за слабких і кволих.
Чи від серця їм ми догоджали,
Щоб зросли ті в вірі та в покорі.

Нам Господь себе залишив в приклад-
Догоджав бо не Собі Спаситель.
Він завжди з любов'ю й терпеливо
Ставився до учнів - Бог і Вчитель.

Перед воскресінням Він звелів їм,
Щоб Його чекали в Галілеї.
Та ніхто не виконав веління,
Бо були в страху всі від юдеїв.

Ставши перед ними, "мир вам" каже
І ні слова докору не чути.
Він і нам цим прикладом покаже
Те, якими в спілкуванні бути:

В мирі, із терпінням, із любов'ю-
Довготерпить бо і нас Спаситель.
І тому хай Бог нам допоможе
Лиш Його наслідувать щомиті.