Давно Вам хотiла сказати...

Фэйри Тэйл
Давно Вам хотіла сказати,
Та, якось, боялася слів-
Міцні нас зв'язали канати
Прекрасних і ніжних чуттів.

Мені вже набридло брехати-
Я з Вами знайома сто літ.
Хотілось би небо Вам дати-
Даю лиш поезії плід!

15.04.16