Вiрш безсонноi ночi

Казимир Хрусталь
Вже ніч, Морфей не йде до мене.
У темряві погасло світло денне.
Легенда манить до зірок. Скоріш заснуть
І піти у той невідомий путь.

Роки. Забуті дні минулі, -
У сутінках згубилося доволі
Їх, як намиста дорогого. Та з мене досить.
Спокою душа моя давно вже просить.

Вінниця,
03:27 24.07.2014