***

Касада
Кити помирають, напевно, опівночі,
В глибинах своїх, в солоних в'язницях.
Заплющать згорілі від сонця очі.
До них доторкнутись ніхто не схоче,
Бо, може, в останнє їм тиша насниться.
згасає.
морська.
залізниця.