Л... с

Александра Птица
Листям плодово вкрита земля.
До корзини його збирати, до клунку
Вкривши від вітру, як пізнє дитя,
Сповивши обрізом полотна: гарний врожай.
Я віднесу додому
Плутаною стежкою,що схожа так на життя.
Вичаклую вогню,
Згодую йому частину зібраного


(...)


А з решти зготую вино
Гірке як полин,
Пьянке як смерть