З перемогою, Джамала!

Алла Любарец
  Донька татарського народу ,
 Радію щиро ,від душі ,
 За Україні перемогу ,
 За непідкупність у вірші .
  Біль за народ твій крає серце ,
 У дзвони б"є твоя душа ,
 Та ні ! Надія не вмирає ,
 Співає голосно Душа .