Я тебе ничего не скажу

Игорь Скрягин
Я тебе ничего не скажу,
I will nothing to you tell, my friend,
 
И тебя не встревожу ничуть,
And disturb won’t in future at all,

И о том, что я молча твержу,
And about what I say again

Не решусь ни за что намекнуть.
Won’t decide to make hints I in whole

Целый день спят ночные цветы,
All day long sleeping are nighttime blooms,

Но лишь солнце за рощу зайдет,
But just sun does set grove behind

Раскрываются тихо листы,
Leaves disclose themselves softly in full,

И я слышу, как сердце цветет.
And I hear how heart blows tonight.

И в больную, усталую грудь
And in my sick and worn-out chest

Веет влагой ночной… я дрожу,
Breathes moisture of night... I’m in dred,

Я тебя не встревожу ничуть,
I will nothing to you tell, my friend,

Я тебе ничего не скажу.
I’ll disturb not your probable rest.