зазирнути в маминi очi

Курикова Наталья
Це було давно i далеко,
На батькiвськiй хатi лелеки,
Колискова мамина ллється
I дитя в колисцi смiється.
Серпень щедро сонце дарує,
У садок вишневий прямує
Руки мами пестять дитинку...
Повернутись хоч на хвилинку...
Зазирнути в маминi очi...
Запитати - Як ти? Я хочу

15.05.2016