Ви для мене вiдбудетесь щастям

Катерина Жебровська
Ви для мене відбудетесь щастям…
Ви в мені розцвітете Любов'ю…
Ви мені не дозволите впасти,
Не дозволите зниціти кров'ю…

Ви для мене розкриєтесь Небом…
Ви яснітимете в Небі Сонцем…
Ви мене пригорнете до себе,
Сили Світла, мої охоронці…

16.05.2016