Не надо унижать мои признания

Анатолий Загравенко
           * * *

Все ж не принижуй ти моїх признань.
Навіщо ця зневажлива колючість?
У мить, як стрімко падаю із кручі,
ще безсердечніше душі не рань.

Спадаючи в смертельну низину,
тебе єдину бачу в високості.
І навіть, як тріщати будуть кості,
про тебе буду думати одну.

Якщо не хочеш чути, то не треба.
Вважай, що те казав я не тобі,
а сам собі та ще своїй журбі.
Хай буде голос мій тобі як щебет.