Ти навiть можеш витерти об мене ноги,

Юлия Солован
Ти навіть можеш витерти об мене ноги,
Або ж зламати мої руки,
Ти можеш викинути мої квіти,
А потім налити отрути,
Ти можеш виламати усі двері,
Можеш плюнути мені в лице!
Я виплачу всі свої очі
І буду дякувати Богу за це.