Тво тiло - суцiльна рана,

Юлия Солован
Твоє тіло - суцільна рана,
Куди не торкнусь - розходяться шви.
Відкрита рана
Розрита могила
Братська могила
Омита вітрами.
Твоє тіло - це погріб,
Твоє серце - гробниця,
Твоє серце - пивниця,
Тут скидають пляшки,
Залишають непотріб,
Тут живуть жебраки.
Тут лиш п’яні жінки,
В них рум’яні вінки,
Голі ноги й розтерта
На грудях помада
Тебе хтивість порве ,
Тіло. не. заживе.