Серце

Юлия Солован
Серце б'ється
Б'ється гучно
Б'ється сильно
Щохвилинно
Серце б'ється
Безупинно
Б'ється мовчки
Рівно-рівно
Серце б'ється
Безутомно
Б'ється рвучко
Мелодійно
Серце б'ється
Б'ється серце
Серце
Б'ється
Сер
Це