Молитва

Олександр Мачула
Господи! Спаси і збережи
світ цей грішний, що крихкий настільки.
Ти прости і злості не держи,
та пробач мені мої помилки.

Не кляну життя свого дорогу,
лиш спокійно прагну розібратись –
може в чомусь завинив я Богу,
що прийшлось до строку розпрощатись.

Біль у серці й туга невгамовна,
каменем лягли на мою душу,
все нудьга скувала невимовна,
весь закляк і з місця я не зрушу.

Господи, гріхи мої прости,
змилуйся прошу, великий Боже!
Вбережи нас грішних від біди,
бо крім тебе це ніхто не зможе.

16.05.2016