Трет п вн пробуджують св т...

Мария Солонинка
"Треті півні пробуджують світ..."

Треті півні пробуджують світ,
тричі доля дарує нам шанс.
Три зорі на небесному тлі
колом дружби поєднують нас.

Лине пісня в просторах життя, -
то дівоча терція душ, -
одним щастям співають серця,
один сум розділений всмуж.

Грає в гамі щирих сердець
трепетлива, тендітна  "ЛЯ",
наче сонечка ясний блиск
розливає навколо вона.

І в природній шляхетності духу,
серед хвиль, наче фея морська,
силою розуму, волевим рухом
перетворює мрію в життя.

Мудра, ніжна, лагідна  "СОЛЬ"
залунає в мотиві дощу: -
те, як свого принца Ассоль
виглядає з казкового сну.

А щаслива доля з долонь
вже спішить на злотистих вітрилах.
У кохання захопить полон,
віднесе у країну дива.

І, мов би, вітрами з дрімучих лісів
їх єднає у тризвук душі
подихом з тих романтичних часів -
добра, ніжна, сумуюча  "МІ".

Так в природі, де тричі по три -
і народиться нова людина.
Переплелись три різні шляхи
у міцну і широку стежину.