У моря своя глибинна мудр сть, спок й...

Мария Солонинка
"У моря є своя глибинна мудрість, спокій..."

У моря є своя глибинна мудрість, спокій, -
крізь поверхневий штиль і шум вітрів,
крізь хвилі, піну - жах штормів, -
на дні в перлину час сплітає роки.

В рожевім перламутрі, наче з сну,
росте Добро, і Щастя, Вірність з Даром,
вбираючи Кохання шар за шаром,
нанизане на нитку золоту.

Хай принесе тобі найкращі дні
маленький подарунок мій.

У моря є своя глибинна мудрість, спокій, -
крізь поверхневий штиль і шум вітрів,
крізь хвилі, піну - жах штормів, -
на дні в перлину час сплітає роки.

Ось так в житті, мов в товщі водяній,
несуть вперед стрімкі потоки, -
то пошматують об скелясті роки,
то гріють сонця промені ясні.

Ось так душа, мов та перлина моря,
росте і багатіє рік за роком,
шліфується добром із кожним кроком


Тож хай цвіте твоя душа
в любові, щасті, радості й добра.