На крилах б лосн жно зими...

Мария Солонинка
"На крилах білосніжної зими..."

На крилах білосніжної зими
приносить заметіль Вам дні найкращі.
І разом з нею вирушите Ви
у Новий рік - у рік Добра і Щастя.

Вітаємо з Різдвяними святами,
бажаєм радості, добра і довгих літ;
щоб посмішкою кожен день вітати
блакитно - помаранчевий наш світ.

І хай вирують пристрасті навколо, -
у Ваші душі - спокій і любов;
у Ваші очі - диво кольорове;
у Ваші долі - щастя без відмов.