З Днем народження

Мария Солонинка
Сонечко встає, сонно поглядає...
Не спішить воно починати день.
Навкруги зима холод навіває, -
та прийшов до нас милий березень.

Добрий день! - тобі сонечко промовить,
і загляне ніжно у вікно твоє..
І хоча всього снігу не розтопить,
але краплю щастя в серце зажене.

З Днем народження тебе у цей день вітаю,
і нехай збувається мрія чарівна.
Від душі і серця тобі побажаю
щастя і здоров'я, радощів й добра.