Маленький котик, сонечко ясне...

Мария Солонинка
Маленький котик, сонечко ясне,
дарує небосхил тобі зорю...
Лише для тебе в кошику несе
злотиста осінь казочку свою.

І лиш для тебе заспіває вітер
веселу пісню, гарну й запальну.
І оберемок кольорових квітів
для тебе осінь назбирає у саду.

І подарує яблука червоні,
і принесе багато щастя і тепла.
В життя твоє вплете дороги нові
ця ніжна й золота пора.

Та лиш проста Марічка
тебе поцьомає у щічку.