Тобою згордувала...

Мария Солонинка
Тобою згордувала,
тебе не зрозуміла.
І двері закривала -
за другим серце мліло.

Ти повернувся тихо,
пішов у далечінь.
Я зрозуміла пізно -
залишилась лиш тінь.

У тебе зараз друга,
а я тепер одна.
І повна чаша смутку
вже випита до дна.

Не вірю, що не має
вже щастя на землі, -
воно собі блукає,
ще буде і мені.