Надвор ос нь, та дарма...

Мария Солонинка
"Надворі осінь, та дарма..."

Надворі осінь, та дарма,
що листячко з дерев злітає...
Дарма, що йде до нас зима,
що сонце швидко так сідає.

Це найтаємніша пора, -
така чарівна і мрійлива...
Можливо трішки і сумна,
та разом з тим така щаслива!

Нехай принесе осінь ця
тобі кохання найвірніше,
дарує радість вся земля,
а щастя буде більше й більше.

Хай вітерець в вікно твоє
постукає і ніжно скаже:
- Привіт, для тебе в мене дещо є, -
й чудову казочку розкаже.

А ти послухай й посміхнись,
хоч може це і примітивно,
та саме зараз, як колись,
в житті піде все на відмінно.