Я тебе люблю

Мария Солонинка
Я написала контрольну, все вірно зробила,
а мені так нудно, що більше не сила!
Я б хотіла писати про те, що люблю, -
про сонечко, Вітю -  пташину малу.

Я б хотіла співати тобі оди і гімни,
я б хотіла піднести тебе до Олімпу,
я б хотіла, щоб слово серце обняло,
щоб красою своєю силу дістало.

Але я то не можу, лиш тихо шепчу
тобі у вушко:    "Я тебе люблю".