Серед папоротi, ожини

Катерина Жебровська
Серед папороті, ожини –
Чистотіл, живокіст і м'ята…
Ясно-жовті, зелені, сині –
Незвичайні і звичні свята…

Колір… Запах… І ніжність-дотик…
Невибагливість-таємниця…
Променисті живі потоки…
Кожна крапля теплом іскриться…

Чистота і величність світу –
У тендітних блуканнях ліній…
Крізь створіння, дощем омиті,
Проростають бажання вільні…

15.05.2016