Хочу максимально послужити

Горбатюк Надежда
Хочу максимально послужити
Я для Бога і для Його царства
І з любов'ю ближньому світити,
До спасіння шлях усім вказати.

Хочу, щоб куди б я не прийшла,
Благодать і мир булИ зі мною,
Щоб благословіння всім неслА,
Задоволений щоб був Бог мною.

Примиряти хочу ворогів,
А ображеним вказати на Ісуса,
Як Він на хресті усіх простив
І просив Отця за наші душі.

За людей молитись хочу я,
Весь тягар їх скласти перед Богом,
Бути чуйною до тих, в кого біда-
Для Христових вже нема чужого болю.

А для цього мушу повсякчас
Серце чисте мати і сумління-
Для Святого Господа Творця
Грішника молитва є огидна.

Хочу бути посудом на честь,
Посудом, освяченим і чистим.
Лиш тоді Господь мій і Отець
Зможе мені працю доручити.