I am going in black

Ôàèíà Ôàííè
I am going in black,
I am cold like a doll.
I’ll never  come back.
I beg you …don’t call

I am hot like an ice
I think I have died
Don’t look in my eyes
They don't see, they are blind

I look like a hag.
I am going alone.
I’ll never  come back
My heart turns to stone.