Про вiдповiдну фахову пiдготовку

Олександр Мачула
Генпрокурору, що без юридичної освіти,
й затвердившим його народним депутатам
нам залишається одне лиш побажати –
щоб лікували їх у нас й по всьому світу
ті лікарі, які не мають навіть атестата!

16.05.2016