Тебе

Лана Позднофф
Mi estas en amo en printempo,
En pura aero,
La bureonoj sur la arboj,
La floroj en via cardeno,
En la tre amo kiu revino en la mondo,
Mi konfesas al vi en amo,
Mi kantas, mi dancos nur por vi,
Kara kaj irrepetible.