Все буду ться з роками, а валиться в одну мить

Анастасия Власенко Андреевна
У вас ніколи не буде другого шансу справити перше враження.
Все будується з роками, а валиться в одну мить.
 Все, що має статися з вами, обов'язково відбудеться. Як би ми не намагалися цього уникнути. Це життя . Щоб не втрачати, треба просто цінувати. Такі ценічние слова. Ми їх дуже часто чуємо і прекрасно знаємо, що воно так. Ми лише втративши, усвідомлюємо про втрачений. Але коли ми живі не бережемо дане нам. Живемо ніби ми вічні. Говоримо люблю, але нічого не відчуваємо. Сумуємо за дорогими нам людьми просто від того, що немає поруч. Це все брехня, просто дурні слова. Набридло слухати маячню. Не вірю, просто не вірю. Навколо стільки брехливих осіб. Гарно розмовляючик людей набагато більше, ніж щирих, люблячих особистостей. Велика кількість лицемірства, брехні, зради.
Всі помиляються навіть ті кого ми любимо, але найголовніше - пробачити. Пробачити ту біль колись даної нам. Так сталося, значить так повинно було бути. Все не вічні - біль, радість, страждання, посмішка. Все колись проходить, зараз або потім. Ми повинні це пережити або краще прожити. Адже це життя. Ми набираємося досвідом, з ким себе вважали людьми, живими, щасливими і неповторними. Ці божевільні погляди, дотики, торкання губ, рук.Ми втративши нашу радість, розуміємо, що це значило для нас більше, ніж здавалося насправді. Плачем. Звинувачуємо себе. Все пройдет - біль піде і життя пройдёт.Важно не те, від чого ти біжиш, а те, до чого ти приходиш. Так біжіть до потрібного для вас самих.
Все, що ми маємо, все чим дорожимо - все зникне.
 Я чомусь останнім часом починаю замислюватися чому в наше життя приходять люди саме ті, які з нами ?! Чому вони? Напевно вони повинні в нас щось поміняти, щоб ми стали тими, ким повинні стати. Бо може, щоб ми стали сильнішими? Не просто ж все так відбувається в нашому світі. Чи не так? Може бути навіть їх слово має поміняти все наше життя або може світогляд. Життя, життя ти тільки й чуєш це частіше свого імені. Життя одне . Більше такої не буде. Так, не буде! Але і не буде вчора, а завтра ще не настало. Там може почати цінувати самих нас прямо зараз. І любити, любити своїх близьких. Вони підуть раніше ніж ми. Буде дуже боляче від недостачі шматочка тебе. Розбите серце і можливо почуття провини, що ти щось їм не сказав, що не обійняв або не поговорили. Наче ти дитина і у тебе є найулюбленіша іграшка. І в одну мить її у тебе забрали, а ти її хочеш отримати назад, але ніхто тобі її не повертає. Ти так бідкаєшся, плачеш, що так і не награвся з нею, що ні цінував її. Улюблена гра людей - в ящик; хоч по разу, але зіграє кожен. Це саме ті слова, про які я ще частіше думаю.